Greece-Aliartos: Artificial lawn

Get tender notifications and more sign up now and never miss an opportunity again. Already a member? log in to your account.

Title Greece-Aliartos: Artificial lawn
OJEU (High Value) 458157-2020
Type Invitation to tender
Date Published 2020-09-30
Deadline 2020-11-02 11:00:00
Nature Of Contract Supply contract
Awarding Authority
Procedure Open procedure

Description :
CONTRACT NOTICE


Section I: Contracting authority

I.1) Name and addresses:
Official name: Δήμος Αλιάρτου - Θεσπιέων
Postal address: Λ. Αθηνών
Town: Αλίαρτος
Postal code: 320 01
Country: GR
Contact person: Χρήστος Βαρουξής
Telephone: +30 2268350231
E-mail: info@aliartos.gov.gr
Fax: +30 2268022690
NUTS code: EL641
Main address: www.aliartos.gov.gr

Communication
I.3) Procurement documents
(URL):www.aliartos.gov.gr

Additional Information
I.3.4) Additional information can be obtained from:
I.3.6)Tenders or requests to participate must be submitted electronically via:
www.promitheus.gov.gr
I.4) Type of the contracting authority: REGIONAL AUTHORITY

Main Activity
I.5.1) Main Activity: GENERAL PUBLIC SERVICES

Section II: Object of Contract


Title:
Προμήθεια και εγκατάσταση συνθετικού τάπητα στο γήπεδο ποδοσφαίρου Τ.Κ. Λεονταρίου και Τ.Κ. Μαυρομματίου του Δήμου Αλιάρτου - Θεσπιέων.


II.1.4) Short description
Αντικείμενο της σύμβασης είναι η προμήθεια υλικών, τα οποία αφορούν στην αναβάθμιση του αγωνιστικού χώρου των γηπέδων ποδοσφαίρου της Τ.Κ. Λεονταρίου και Τ.Κ. Μαυρομματίου. Συγκεκριμένα, περιλαμβάνεται η προμήθεια και τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα στον αγωνιστικό χώρο, μετά από την προμήθεια και διαμόρφωση της υπάρχουσας υπόβασης, και την προμήθεια και ενσωμάτωση υλικών αποστράγγισης, και την τοποθέτηση υλικών άρδευσης για τον δροσισμό του αγωνιστικού χώρου.

II.01) Estimated value excluding VAT:
EUR 389456.48

Information about lots
II.1.6) This contract is divided into lots: no

Description: Item/Lot 1
NUTS code: EL641
II.2.3.2) Main site or place of performance:
Τ.Κ. Λεονταρίου και Τ.Κ. Μαυρομματίου του Δήμου Αλιάρτου - Θεσπιέων.

II.1.4) Short description
Αντικείμενο της σύμβασης είναι η προμήθεια υλικών, τα οποία αφορούν στην αναβάθμιση του αγωνιστικού χώρου των γηπέδων ποδοσφαίρου της Τ.Κ. Λεονταρίου και Τ.Κ. Μαυρομματίου. Συγκεκριμένα, περιλαμβάνεται η προμήθεια και τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα στον αγωνιστικό χώρο, μετά από την προμήθεια και διαμόρφωση της υπάρχουσας υπόβασης, και την προμήθεια και ενσωμάτωση υλικών αποστράγγισης, και την τοποθέτηση υλικών άρδευσης για τον δροσισμό του αγωνιστικού χώρου.

Ο τόπος παράδοσης της προμήθειας (γεωγραφική περιοχή) είναι ο Δήμος Αλιάρτου - Θεσπιέων (NUTS: EL641 - LAU 1: 2802) και συγκεκριμένα: είναι η Τ.Κ. Λεονταρίου (LAU 2: 28020203) και Τ.Κ. Μαυρομματίου (LAU 2: 28020204).

Η παρούσα σύμβαση υποδιαιρείται στα κάτωθι τμήματα:

Τμήμα 1: «Προμήθεια και τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο ποδοσφαίρου Τ.Κ. Λεονταρίου και Τ.Κ. Μαυρομματίου», εκτιμώμενης αξίας 389 456,48 EUR πλέον ΦΠΑ 24 %, ενώ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 24 %, ανέρχεται στο ποσό των 482 926,04 EUR.

Προσφορές υποβάλλονται για ένα (1) τμήμα, ήτοι το σύνολο της προμήθειας.

Ο μέγιστος αριθμός τμημάτων που μπορεί να ανατεθεί σε έναν προσφέροντα, ορίζεται σε ένα (1).

Η εκτιμώμενη αξία της σύμβασης ανέρχεται στο ποσό των 482 926,04 EUR (στρογγυλοποιημένο), συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24 % (προϋπολογισμός χωρίς ΦΠΑ: 389 456,48 EUR, ΦΠΑ: 93 469,56 EUR).

Η διάρκεια της σύμβασης ορίζεται σε τρεις (3) μήνες.

Αναλυτική περιγραφή του φυσικού και οικονομικού αντικειμένου της σύμβασης δίδεται στο Παράρτημα Ι της παρούσας διακήρυξης.

Η σύμβαση θα ανατεθεί με το κριτήριο της πλέον συμφέρουσας από οικονομικής άποψης προσφοράς, βάσει τιμής.

II.2.5) Award criteria:
Cost/Price
Value excluding VAT: EUR 389456.48
II.02.07) Duration in months 3
II.2.7.5) This contract is subject to renewal: no
II.2.10) Variants will be accepted: no

The procurement is related to a project and/or programme financed by European Union funds): no

Section III: Legal, economic, financial and technical information

III.1.1) List and brief description of conditions
Όπως προβλέπεται στη διακήρυξη, παρ. 2.2.1) «Δικαίωμα συμμετοχής»:

1) δικαίωμα συμμετοχής στη διαδικασία σύναψης της παρούσας σύμβασης έχουν φυσικά ή νομικά πρόσωπα και σε περίπτωση ενώσεων οικονομικών φορέων, τα μέλη αυτών, που είναι εγκατεστημένα σε:

α) κράτος - μέλος της Ένωσης

β) κράτος - μέλος του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (Ε.Ο.Χ.)

γ) τρίτες χώρες που έχουν υπογράψει και κυρώσει τη Σ.Δ.Σ., στον βαθμό που η υπό ανάθεση δημόσια σύμβαση καλύπτεται από τα Παραρτήματα 1, 2, 4 και 5, και τις γενικές σημειώσεις του σχετικού με την Ένωση Προσαρτήματος I της ως άνω Συμφωνίας, καθώς και

δ) σε τρίτες χώρες που δεν εμπίπτουν στην περίπτωση γ΄ της παρούσας παραγράφου και έχουν συνάψει διμερείς ή πολυμερείς συμφωνίες με την Ένωση, σε θέματα διαδικασιών ανάθεσης δημοσίων συμβάσεων·

2) οι ενώσεις οικονομικών φορέων, συμπεριλαμβανομένων των προσωρινών συμπράξεων, δεν απαιτείται να περιβληθούν συγκεκριμένης νομικής μορφής, για την υποβολή προσφοράς·

3) στις περιπτώσεις υποβολής προσφοράς από ένωση οικονομικών φορέων, όλα τα μέλη της ευθύνονται έναντι της αναθέτουσας αρχής αλληλέγγυα και εις ολόκληρον.

III.1.2) Economic and financial standing
III.1.2.2) Selection criteria as stated in the procurement documents
III.1.3) Technical and professional ability
III.1.3.1.2) Selection criteria as stated in the procurement documents

Section IV: Procedure

IV.1.1) Type of procedure: Open

IV.2.1) Time limit for receipt of tenders or requests to participate
IV.2.2) Date 2020-11-02
IV.2.2) Local time 11:00


IV.2.6) Duration in months (from the date stated for receipt of tender): 12
IV.2.7) Conditions for opening of tenders
IV.2.7) Date 2020-11-06
IV.2.7) Local time 11:00
IV.02.07) Place
Οι προσφορές υποβάλλονται από τους ενδιαφερομένους ηλεκτρονικά, μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.. Η αποσφράγιση των προσφορών γίνεται από την αρμόδια Ε.Δ., μέσω της εν λόγω διαδικτυακής πύλης.


Section V: Complementary information



Additional Information:

Τα στοιχεία και δικαιολογητικά για τη συμμετοχή των προσφερόντων στη διαγωνιστική διαδικασία, περιλαμβάνουν:

α) το Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Σύμβασης (Ε.Ε.Ε.Σ.), όπως προβλέπεται στην παρ. 1 και 3 του άρθρου 79 του Ν.4412/2016, και

β) την εγγύηση συμμετοχής, όπως προβλέπεται στο άρθρο 72 του Ν.4412/2016, και τα άρθρα 2.1.5) και 2.2.2), αντίστοιχα, της παρούσας διακήρυξης.

Για την έγκυρη συμμετοχή στη διαδικασία σύναψης της παρούσας σύμβασης, κατατίθεται από τους συμμετέχοντες οικονομικούς φορείς (προσφέροντες) εγγυητική επιστολή συμμετοχής, ποσού επτά χιλιάδων επτακοσίων ογδόντα εννέα ευρώ και δεκατριών λεπτών ευρώ (7 789,13 EUR).

Στην περίπτωση ένωσης οικονομικών φορέων, η εγγύηση συμμετοχής περιλαμβάνει και τον όρο ότι η εγγύηση καλύπτει τις υποχρεώσεις όλων των οικονομικών φορέων, που συμμετέχουν στην ένωση.

Η εγγύηση συμμετοχής πρέπει να ισχύει τουλάχιστον για 30 ημέρες μετά από τη λήξη του χρόνου ισχύος της προσφοράς του άρθρου 2.4.5) της παρούσας, άλλως, η προσφορά απορρίπτεται. Η αναθέτουσα αρχή μπορεί, πριν από τη λήξη της προσφοράς, να ζητά από τον προσφέροντα να παρατείνει, πριν από τη λήξη τους, τη διάρκεια ισχύος της προσφοράς και της εγγύησης συμμετοχής.

Για την υπογραφή της σύμβασης, απαιτείται η παροχή εγγύησης καλής εκτέλεσης, σύμφωνα με το άρθρο 72 παρ. 1 β) του ν. 4412/2016, το ύψος της οποίας ανέρχεται σε ποσοστό 5 % επί της αξίας της σύμβασης, εκτός ΦΠΑ και κατατίθεται πριν από ή κατά την υπογραφή της σύμβασης.

Η εγγύηση καλής εκτέλεσης προκειμένου να γίνει αποδεκτή, πρέπει να περιλαμβάνει κατ' ελάχιστον τα αναφερόμενα στην παράγραφο 2.1.5) στοιχεία της παρούσας και επιπλέον, τον αριθμό και τον τίτλο της σχετικής σύμβασης. Το περιεχόμενό της να είναι σύμφωνο με τα οριζόμενα στο άρθρο 72 του Ν.4412/2016.

Η εγγύηση καλής εκτέλεσης της σύμβασης καλύπτει συνολικά και χωρίς διακρίσεις την εφαρμογή όλων των όρων της σύμβασης, και κάθε απαίτηση της αναθέτουσας αρχής έναντι του αναδόχου, συμπεριλαμβανομένης τυχόν ισόποσης προς αυτόν προκαταβολής.

Σε περίπτωση τροποποίησης της σύμβασης κατά την παράγραφο 4.5), η οποία συνεπάγεται αύξηση της συμβατικής αξίας, ο ανάδοχος είναι υποχρεωμένος να καταθέσει πριν από την τροποποίηση, συμπληρωματική εγγύηση, το ύψος της οποίας ανέρχεται σε ποσοστό 5 % επί του ποσού της αύξησης, εκτός ΦΠΑ.

Η εγγύηση καλής εκτέλεσης καταπίπτει σε περίπτωση παράβασης των όρων της σύμβασης, όπως αυτή ειδικότερα ορίζει.

Στην περίπτωση χορήγησης προκαταβολής μεγαλύτερου ύψους από αυτό που καλύπτεται με την εγγύηση καλής εκτέλεσης, προσκομίζεται από τον ανάδοχο εγγύηση προκαταβολής, που θα καλύπτει τη διαφορά μεταξύ του ποσού της εγγύησης καλής εκτέλεσης και του ποσού της καταβαλλομένης προκαταβολής. Η προκαταβολή και η εγγύηση προκαταβολής μπορούν να χορηγούνται τμηματικά, σύμφωνα με την παράγραφο 5.1) της παρούσας (τρόπος πληρωμής).

Η εγγύηση καλής εκτέλεσης και η εγγύηση προκαταβολής επιστρέφονται στο σύνολό τους, μετά από την οριστική ποσοτική και ποιοτική παραλαβή του αντικειμένου της σύμβασης. Εάν στο πρωτόκολλο οριστικής ποιοτικής και ποσοτικής παραλαβής αναφέρονται παρατηρήσεις ή υπάρχει εκπρόθεσμη παράδοση, η επιστροφή των ως άνω εγγυήσεων γίνεται μετά από την αντιμετώπιση των παρατηρήσεων και του εκπροθέσμου.

Ο προμηθευτής υποχρεούται πριν από την αποδέσμευση της εγγυητικής επιστολής καλής εκτέλεσης της σύμβασης, να καταθέσει εγγυητική επιστολή καλής λειτουργίας του συστήματος, ποσοστού ίσου με το 3 % της συμβατικής αξίας αυτού χωρίς το ΦΠΑ. Η εν λόγω εγγυητική επιστολή εκδίδεται από τους φορείς που ορίζονται στο άρθρο 2.1.5) της παρούσας και θα καλύπτει όλο το χρονικό διάστημα της εγγύησης καλής λειτουργίας του συστήματος, πλέον δύο (2) μηνών.


Review body:
Official name: Αρχή Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών
Postal address: Λεωφόρος Θηβών 196 - 198, κτίριο «Κεράνης»
Town: Άγ. Ιωάννης Ρέντης
Postal code: 182 33
Country: GR
Telephone: +30 2132141216
E-mail: proedros@aepp-procurement.gr
Fax: +30 2132141229
URL: www.aepp-procurement.gr

Section VI

Date of dispatch of this notice : 2020-09-25

CPV Codes
39293400; 44163112; 14212200; 43323000; Artificial lawn; Drainage system; Aggregates; Irrigation equipment;

Sign-up now to receive weekly OJEU reports for the UK, your sector and/or elsewhere in the EU. We also report on the procurement of EC Institutions.